El bicibús arriba a l'Escola Joan Maragall de Ripoll! 

El bicibús és la manera més divertida d'arribar a l'escola. Cada divendres, només cal que prepareu la vostra bicicleta per arribar a l’escola tot pedalant en grup!

El bicibús és com una línia de bus: Disposa d'una ruta, parades i horaris de pas. Actualment l'Escola Joan Maragall, juntament amb l'associació Leader Ripollès Ges Bisaura, l'Ajuntament de Ripoll i l'Associació Canvis en Cadena preparem l'engegada del projecte de cara a la primavera de l'any 2022.

Participa en l'impuls del bicibús! 

Suma't al primer bicibús de Ripoll!

En aquesta fase del projecte volem conèixer el teu interès per participar en el projecte. Si vols involucrar-te en l'organització, contacta amb l'AFA de l'escola!

Preguntes freqüents

 • Els infants van sols amb bicicleta o cal que la família els acompanyi?
  Això dependrà del model de bicibús que es decideixi portar a terme a la vostra escola. En la majoria de projectes hi ha infants que a partir d'una edat poden venir sols. De totes maneres, sempre que vulgueu podreu acompanyar el vostre infant.
 • L'infant ha de portar casc? 
  El casc és obligatori per a menors de 16 anys que es mouen amb bicicleta per Ripoll.
 • Com puc obtenir més informació?
  Si teniu més dubtes, cal contactar amb l'AFA de l’Escola Joan Maragall.
 • Qui guia el bicibús cap a l'escola? 
  Els infants estaran acompanyats per adults en tot moment i durant tot el recorregut. Les persones adultes participants que fan de guies són persones voluntàries: mares, pares, familiars i altres persones que coneixen la ruta i vetllen pel correcte desenvolupament de l'activitat.   
 • A banda del casc, cal preparar alguna cosa més?
  És important que els infants sàpiguen pedalar i que la bicicleta que utilitzin estigui en bon estat, amb les rodes inflades i els frens ajustats. Si la bicicleta disposa de marxes, cal que es puguin canviar i maniobrar correctament. També és important que l’infant disposi de guants per evitar el fred a les mans
Aparcament de bicis en una escola

Aparcament de bicis en una escola

Imatge d'un bicibús

Exemple d'una línia de bicibús

LOGO AMPA ESCOLA JOAN MARAGALL RIPOLL
Organitza: AFA Escola Joan Maragall
LOGO Associacio Leader
Amb el suport de: l'Associació Leader Ges Bisaura
Logo Ajuntament de Ripoll
Amb el suport: Ajuntament de Ripoll

Made with Mobirise bootstrap website theme