El bicibús arriba a Sant Quirze del Vallès! 

El bicibús és la manera més divertida d'arribar a l'escola. Cada divendres, només cal que prepareu la vostra bicicleta per arribar a l’escola tot pedalant en grup!

El bicibús és com una línia de bus: Disposa d'una ruta, parades i horaris de pas. Actualment l'AFA de l'Institut Escola Onze de Setembre i l'AFA de l'escola Lola Anglada juntament amb l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i l'Associació Canvis en Cadena estem implementant projectes de bicibús a la ciutat.

Suma't al bicibús de l'escola Lola Anglada!

En aquesta fase del projecte volem conèixer el teu interès per participar en el projecte.
Si vols involucrar-te en l'organització, contacta amb nosaltres!

Aparcament de bicis en una escola

Aparcament de bicis davant de l'escola Onze de Setembre

Arribada del bicibús

Primer bicibús a Sant Quirze

Ofereix-te com a guia del bicibús!

Pedalar en un bicibús és una experiència única. Et pots inscriure com a persona voluntària per acompanyar en bicicleta les diferents línies de bicibús amb la freqüència que et vagi bé.

La figura de la persona voluntària és clau i plegats aconseguirem que el projecte segueixi sent un èxit millorant l'entorn que ens envolta. Volem posar en valor la teva tasca i tenir-te ben present en la presa de decisions i en la gestió del projecte!

Vols sumar-t'hi o rebre més informació? Escriu-nos a info@canvisencadena.cat.

Principals tasques a dur a terme

Assegurar-se del correcte funcionament del bicibús acompanyant amb bicicleta el grup d'infants al llarg de tota la ruta. Algunes de les funcions d'una persona voluntària son: Passar llista, vetllar perquè els infants vinguin correctament equipats, donar instruccions abans i durant la ruta o marcar el ritme del bicibús. 

Sessió formativa! 

El bicibús és un projecte de comunitat educativa i les famílies hi participen activament! Rebràs una sessió formativa per conèixer el recorregut i acompanyar correctament el grup d'infants.
Confirma assistència a la formació! Escriu-nos a info@canvisencadena.cat

Escull quan vols participar-hi

El bicibús és un projecte que es fa a primera hora del matí, entre les 8h i les 9h, normalment un dia a la setmana. 

Preguntes freqüents

 • Els infants van sols amb bicicleta o cal que la família els acompanyi?
  Això dependrà del model de bicibús que es decideixi portar a terme a la vostra escola. En la majoria de projectes hi ha infants que a partir d'una edat poden venir sols. De totes maneres, sempre que vulgueu podreu acompanyar el vostre infant.
 • L'infant ha de portar casc? 
  El casc és obligatori per a menors de 16 anys que es mouen amb bicicleta per Prats de Lluçanès.
 • Com puc obtenir més informació?
  Si teniu més dubtes, cal contactar amb l'Associació Canvis en Cadena.
 • Qui guia el bicibús cap a l'escola? 
  Els infants estaran acompanyats per adults en tot moment i durant tot el recorregut. Les persones adultes participants que fan de guies son persones voluntàries: Mares, pares, familiars i altres persones que coneixen la ruta i vetllen pel correcte desenvolupament de l'activitat.   
 • A banda del casc, cal preparar alguna cosa més?
  És important que els infants sàpiguen pedalar i que la bicicleta que utilitzin estigui en bon estat, amb les rodes inflades i els frens ajustats. Si la bicicleta disposa de marxes, cal que es puguin canviar i maniobrar correctament. També és important que l’infant disposi de guants per evitar el fred a les mans
Logo Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
Amb el suport de:
Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

The site was created with Mobirise